/
/
Rode kool salade

Rode kool salade

 

Rode kool salade

Lekker als lunch of bijgerecht
Gang Lunch
Keuken Hollands
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 1/2 rode kool
  • 2 wortels
  • 2 handjes rozijnen
  • 10 kerstomaatjes
  • 75 gram fetakaas
  • 2 el basilicum-azijn voor de dressing
  • 2 el olijfolie voor de dressing
  • 1/2 el honing voor de dressing
  • 1 snuf peper voor de dressing
  • 4 blaadjes munt fijngesneden voor de dressing

Instructies
 

  • Verwijder de buitenste bladeren van de rode kool en rasp de rode kool fijn. Maak de wortels schoon en rasp deze ook.
  • Snijd de kerstomaatjes in tweeën of vieren.
  • Meng nu alle ingrediënten voor de salade door elkaar.
  • Meng de ingrediënten voor de dressing en meng door de salade.
  • Serveer met een paar blaadjes verse munt
Trefwoord gezond, groente, lunch

Deel:

Meer recepten

  Roerbakken is een makkelijke manier om meer groenten te eten. Vis of kip, groenten, (bloemkool)rijst en wat kruiden en zo heb je in een

  Tomatensoep met een verrassende smaak

Stuur een bericht