← terug

Annemieke is motiverend en enthousiast

Onder begeleiding van Annemieke ben ik na mijn bevalling weer begonnen met hardlopen. Mijn doel was fitter worden, starten met hardlopen in combinatie met het geven van borstvoeding.

Verschillende keren heb ik samen met Annemieke getraind, zij is ontzettend motiverend, enthousiast en behaalt net zo graag het vooropgestelde doel als ik. Tijdens het traject hebben wij het doel bijgesteld, Annemieke keek naar mij als individu en wat voor mij haalbaar zou zijn, daagt uit, maar remt ook af als dit nodig is.
Tijdens het traject ervoer ik zichtbaar verbetering, ik voelde mij fitter worden en het sporten in combinatie met het verantwoord eten is inmiddels mijn leefstijl.

Ons einddoel is bereikt samen hebben wij een 5 km gelopen, waarbij Annemieke mij letterlijk uit de wind heeft gehouden.

Bodienn Emmerink

Andere reviews

soep voor afvallen

Minestrone soep

  Minestrone oftewel groentesoep. Soep is toch wel een hele makkelijke manier om veel groenten