Asperge omelet

Heerlijk koolhydraatarm gerecht met asperges

 

Asperge omelet

Heerlijk koolhydraatarm gerecht met asperges.
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Lunch
Keuken Hollands
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 3 asperges
  • bosje peterselie
  • snuf peper en zout
  • 1 el olijfolie
  • 2 plakken gerookte kipfilet

Instructies
 

  • Snijd de harde uiteinden af van de asperges en schil ze. Stoom de asperges gaar.
  • Kluts in de tussentijd de eieren. Voeg peper, zout en gesneden peterselie daaraan toe.
  • Laat een beetje olijfolie warm worden in een koekenpan en bak hierin een omelet.
  • Leg de omelet op een bord. Leg op de omelet 2 plakken gerookte kipfilet en daarboven mogen de asperges.
  • Vouw de omelet dicht. Het gerecht kun je zowel warm als koud eten.

Notities

Verpak de omelet in aluminiumfolie om mee te nemen naar het werk!
Trefwoord gezond, koolhydraatarm, lunch

Deel:

Meer recepten