Asperge omelet

Heerlijk koolhydraatarm gerecht met asperges.
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Lunch
Keuken Hollands
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 3 asperges
  • bosje peterselie
  • snuf peper en zout
  • 1 el olijfolie
  • 2 plakken gerookte kipfilet

Instructies
 

  • Snijd de harde uiteinden af van de asperges en schil ze. Stoom de asperges gaar.
  • Kluts in de tussentijd de eieren. Voeg peper, zout en gesneden peterselie daaraan toe.
  • Laat een beetje olijfolie warm worden in een koekenpan en bak hierin een omelet.
  • Leg de omelet op een bord. Leg op de omelet 2 plakken gerookte kipfilet en daarboven mogen de asperges.
  • Vouw de omelet dicht. Het gerecht kun je zowel warm als koud eten.

Notities

Verpak de omelet in aluminiumfolie om mee te nemen naar het werk!
Trefwoord gezond, koolhydraatarm, lunch