← terug

Confronterend, maar direct ook heel motiverend.

Annemieke begon met een ‘intake’ waarbij zij mijn leefwijze en eetgedrag heel uitgebreid in beeld heeft proberen te brengen. Confronterend, maar direct ook heel motiverend. Je weet wat er aan schort en wat er moet veranderen. Zij heeft mij de app ‘mijn eetmeter’ aanbevolen en dat was een superfijne ondersteuning.
Vervolgens hebben we bijna wekelijks afgesproken voor een weegmoment en een bespreking over mijn eetgedrag van de afgelopen week. Het afvallen ging prima en mijn inzichten in een gezonde leefwijze groeiden met de week.
Annemieke motiveerde met advies over eetpatronen in de vorm van recepten en gaf in de persoonlijke gesprekken veel suggesties met betrekking tot voedingsstoffen.
Bewegen was ook een sleutelwoord in Annemieke haar begeleiding. En dat heeft mij ook zeker weer ‘meer’ in beweging gebracht. Op de fiets naar mijn werk en een langere ronde wandelen met de honden. Heel simpel, maar erg effectief.
Inmiddels ben ik ruim 10 kilo afgevallen en zit ik superlekker in mijn vel. DANKZIJ Annemieke!
Ik wens haar een hele mooie carrière als gewichtconsulente toe en hoop dat velen haar positieve en enthousiaste support mogen ervaren.

Mirjam van Breukelen – september 2020

Andere reviews

soep voor afvallen

Minestrone soep

  Minestrone oftewel groentesoep. Soep is toch wel een hele makkelijke manier om veel groenten