← terug

Een programma op maat

Na mijn pensionering nam mijn gewicht flink toe, ruim 8 kilo in korte tijd.  Ik voelde me er niet prettig bij. Ik nam contact op met Sanaderm en kreeg een afspraak met Annemieke Bot, gewichtsconsulente. Na uitgebreide intake met vragen naar mijn motivatie en doelen die ik wilde behalen, moest ik in een app veertien dagen lang alles wat ik consumeerde bijhouden. Na deze twee weken startte het programma. Nu 7 maanden verder ben ik uitermate tevreden met de wijze waarop Annemieke mij begeleidde én met het behaalde resultaat: 10+ kilo eraf.
Wat is het succes? Annemieke maakte een programma op maat dat bestond uit voedingsadviezen met inspirerende recepten, tips om meer te bewegen waarbij ze mij stimuleerde om meer en anders te fietsen. Sinds een jaar had ik de racefiets ontdekt. Ze paste het schema aan op mijn sportactiviteiten.
Maandelijks kwam ik bij haar langs om gewogen te worden, te horen wat goed ging en beter kon en mij aan moedigde om door te gaan.
Door haar aanpak ben ik flink wat kilo’s kwijt, kook ik beter, is mijn conditie fors vooruit gegaan en kan ik de koelkast ’s avonds zonder de deur te openen voorbij lopen.
Ondanks het feit dat ik me nu weer wat minder strak aan het programma houd, blijf ik op het gewenste gewicht.
Kortom een succesvol verhaal dankzij de prettige en professionele begeleiding van Annemieke.

Piet Klein – oktober 2021

Andere reviews

soep voor afvallen

Minestrone soep

  Minestrone oftewel groentesoep. Soep is toch wel een hele makkelijke manier om veel groenten