/
Fit & Gezond

Fit & gezond

De stap naar een gezond eetpatroon zonder calorieën tellen.

Fit & Gezond is geen dieet maar ik leer je anders te eten waarbij ik rekening houd met jouw voedingsvoorkeuren. Helaas is afvallen niet altijd zo simpel als een beetje minder eten. Er komt veel meer bij kijken en daarom kijk ik niet alleen naar voeding maar naar de algehele levensstijl; beweging, slaap en ontspanning. Met mijn hulp en jouw motivatie gaat het jou lukken je doel te bereiken!

Bewust
leren eten

Diëten is verleden tijd! Je kan op zijn tijd genieten van een taartje, een croissant of iets anders waar jij blij van wordt. Hoe meer jij jezelf iets ontzegt of bijvoorbeeld alleen een bepaalde tijd van de dag mag eten, des te meer je ernaar gaat hunkeren.

Bewustwording creëren is de eerste stap. Stap twee is weten wat je het beste kan eten. De drang naar suikers verdwijnt en ik leer je hoe je kan afvallen op een natuurlijke manier door te luisteren naar je lichaam. Ik ben geen voorstander van calorieën tellen want wanneer je goed luistert naar je lichaam dan eet je nooit te veel.

aardbeien ontbijt

Bewegen!

Nog een belangrijk punt is beweging want bewegen is super gezond. Daarbij maakt het niet uit wat je doet, als je er maar plezier in hebt. Indien gewenst gaan we met het consult lekker wandelen en coach ik jou in beweging om het nieuwe eetpatroon eigen te maken en help ik jou met de valkuilen.
Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Kijk dan naar de mogelijkheden of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tarieven

Ik ben BGN geregistreerd en een pakket wordt bij de meeste zorgverzekeraars deels of geheel vergoed.