Fit & gezond met gewichts­consulente Annemieke

Afvallen op een gezonde en duurzame manier

Afvallen en daarna weer aankomen met nog een paar bonus kilo’s erbij. Herkenbaar? Dit is de reden waarom ik niet geloof in diëten. Waar ik wel in geloof? Wanneer jij je levensstijl aanpakt gaat afvallen vanzelf en is het gewichtsverlies blijvend. Maak jouw gezondheid prioriteit nummer 1 door te starten met Fit & Gezond!

Met dit Plan krijg je maandelijks een map met weekmenu’s en heerlijke recepten en kom je elke 2 weken op consult om de voortgang te monitoren. De bekende stok achter de deur.

Bewust
leren eten

Je kan op zijn tijd genieten van een taartje, een croissant of iets anders waar jij blij van wordt. Hoe meer jij jezelf iets ontzegt, des te meer je ernaar gaat hunkeren.

De drang naar suikers verdwijnt en ik leer je hoe je kan afvallen op een natuurlijke manier door te luisteren naar je lichaam. Ik ben geen voorstander van calorieën tellen want wanneer je goed luistert naar je lichaam dan eet je nooit te veel.

aardbeien ontbijt

Bewegen!

Nog een belangrijk punt is beweging want de mens is niet gemaakt om de hele dag te zitten. Daarbij maakt het niet uit wat je doet, als je er maar plezier in hebt. Indien gewenst gaan we met het consult lekker wandelen en coach ik jou in beweging om het nieuwe eetpatroon eigen te maken en help ik jou met de valkuilen.
Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Kijk dan naar de mogelijkheden of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tarieven

Ik ben BGN geregistreerd en een pakket wordt bij de meeste zorgverzekeraars deels of geheel vergoed.