Gewichtsconsulent

Gezond afvallen, afbeelding van fruit snijden

Gezond afvallen

Op dieet en daarna weer aankomen met nog een paar bonus-kilo's erbij. Herkenbaar? Dit is de reden waarom ik niet geloof in diëten. Ik geloof in gezond afvallen op een duurzame manier.

Wanneer jij je levensstijl aanpakt gaat afvallen vanzelf en is het gewichtsverlies blijvend. Hoe? Door te starten met Fit & Gezond en zo je gezondheid prioriteit nummer één te maken!

Met dit Plan krijg je maandelijks een map met weekmenu’s en heerlijke recepten en kom je elke 2 weken op consult om de voortgang te monitoren. De bekende stok achter de deur ;-).

Gezond afvallen; foto van fruit snijden

In Balans

Afvallen is niet altijd zo simpel als meer verbranden dan dat je eet. Er komt veel meer bij kijken. Hormonen kunnen uit balans raken waardoor het afvallen lastig wordt. Bepaalde hormonen waaronder het stresshormoon cortisol zorgen ervoor dat je geen vet kan verbranden. Daarom kijk ik naar het hele plaatje en niet alleen naar voeding. 

Af en toe genieten van een stuk taart of een patatje kan ook gewoon. Bij mij ga je niet op dieet maar je verandert je leefstijl en daar hoort genieten ook bij. Bijvoorbeeld samen lang tafelen met vrienden of familie zoals ze doen in Italië daar word je toch blij van!? Ook dat draagt bij aan een gezonder leven.

Meer weten hoe jij in balans kan komen? Start dan met Fit & Gezond!

aardbeien ontbijt

Tarieven

Ik ben BGN geregistreerd en een pakket wordt bij de meeste zorgverzekeraars deels of geheel vergoed.