← terug

Goed advies bij de voorbereiding op mijn 1e marathon

Ik heb Annemieke benaderd vanwege de voorbereiding op mijn eerste marathon (oktober 2022 Amsterdam) en met name omdat ik veel last van mijn darmen ervaarde tijdens het lopen en dit voor lange runs wel extra stress gaf. Daarnaast wilde ik gedurende de intensieve training advies over ondersteunende voeding en niet teveel afvallen. Voor mij is gewicht een struggle en vond het dus best spannend dit aan te gaan. Ik wist dat ‘meer’ eten met intensieve trainingen nodig zou zijn.

Zonder Annemieke direct alle ins and outs van mijn struggle te hebben moeten uitleggen, voelde zij dit goed aan en liet mij daarin in mijn waarde. Zo heeft zij mij gewogen om mij goed te kunnen monitoren en gerespecteerd dat ik die informatie niet wilde hebben. Zo konden we samen goed werken aan mijn doel, zonder dat deze issue leidend werd.

Annemieke heeft mij ontzettend goed geadviseerd hierin en ik heb een map aan heerlijke en ondersteunde recepten aan het hardlopen. Doordat Annemieke zelf een ambitieuze en gedreven (snelle) loper is, was het ontzettend leuk om trainingen en doelen te bespreken. Mooie bijkomstigheid.

Zij geeft ook aandacht naast de geplande afspraken middels app contact en is zelf ook benaderbaar voor alle vragen die tussendoor kwamen.
Bij een volgende marathon zou ik zo weer bij Annemieke aankloppen! Echt een aanrader.

Wieteke 

Andere reviews

soep voor afvallen

Minestrone soep

  Minestrone oftewel groentesoep. Soep is toch wel een hele makkelijke manier om veel groenten