← terug

Mijn eetritme teruggekregen

Met behulp van Annemieke mijn eet ritme terug gekregen en tot nu toe 6 kg afgevallen. Annemieke luistert goed en past haar advies aan je persoonlijke situatie.
Tijdens de intake maakte ze samen met mij een planning waarbij eerst aandacht was voor emotie eten en daarna voor afvallen. Daar tussen ook nog wat hardlooptrainingen waardoor naast voeding ook aandacht voor beweging was.
Ik heb heel veel gehad aan haar recepten, voedingsadviezen, maaltijdplanning en adviezen omtrent het emotie-eten.
Het emotie eten heb ik ondertussen onder controle en ik ben ook al 6 kg afgevallen. Nog niet bij mijn doel maar wel een heel eind opweg! En ondanks dat mijn pakket nu afgelopen is heb ik nog wel vervolg consulten om de motivatie vast te houden. Ook ben ik aangesloten bij de looptrainingen die annemieke geeft. Deze combi helpt mij enorm de motivatie vast te houden wat eerder en zonder hulp nu lukte.

Andere reviews

soep voor afvallen

Minestrone soep

  Minestrone oftewel groentesoep. Soep is toch wel een hele makkelijke manier om veel groenten