Pasta salade met een Griekse Twist
Heerlijke pastasalade om zowel koud als warm te eten
Voorbereidingstijd 30 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans, Mediterraan
Porties 4
Ingredients
- 350 gram (volkoren) pasta
- 150 gram (biologische) fetakaas
- 8 walnoten gepeld en in stukjes
- 2 (biologische) tomaten in stukjes
- 1/2 (biologische) komkommer in stukjes
- 5 zongedroogde tomaten in stukjes
- 250 gram kikkererwten uitlekgewicht
- 2 el pesto
- 3 el olijfolie extra vierge
Instructions
- Kook de pasta al dente en laat afkoelen. Geschikte pasta's hiervoor zijn "fusilli" of "farfalle".
- Meng de pesto en olijfolie door de pasta.
- Spoel de kikkererwten af.
- Meng vervolgens de kikkererwten en alle andere ingrediënten door de pasta en klaar is je gezonde pasta salade.
Notes
Tip! Maak een dubbele portie voor 2 dagen.
Trefwoord diner, lunch, makkelijk