/
/
Quinoa/carpacciosalade

Quinoa/carpacciosalade

 

Quinoa/carpaccio salade

Heerlijke salade rijk aan eiwitten.
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Lunch
Keuken Mediterraan
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 2 handen rucola
  • 1/4 komkommer in stukjes gesneden
  • 5 kerstomaatjes gehalveerd
  • 75 gram quinoa
  • 50 gram carpaccio
  • 1 ei gekookt
  • 25 gram Parmezaanse kaas geraspt
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 bosui in dunne ringen
  • 1 el olijfolie voor de dressing
  • 1 el basilicum azijn voor de dressing
  • 1 el citroensap voor de dressing
  • snuf peper naar smaak
  • snuf zout naar smaak

Instructies
 

  • Kook de quinoa als op de verpakking en laat afkoelen.
  • Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
  • Meng de quinoa met de groenten. Verdeel de carpaccio, het ei, de Parmezaanse kaas en de dressing eroverheen.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Trefwoord eiwitrijk, gezond, lunch

Deel:

Meer recepten

Stuur een bericht