Quinoa/carpaccio salade
Heerlijke salade rijk aan eiwitten.
Bereidingstijd 20 minuten min
Gang Lunch
Keuken Mediterraan
Porties 1
Ingrediënten
- 2 handen rucola
- 1/4 komkommer in stukjes gesneden
- 5 kerstomaatjes gehalveerd
- 75 gram quinoa
- 50 gram carpaccio
- 1 ei gekookt
- 25 gram Parmezaanse kaas geraspt
- 1 el pijnboompitten
- 1 bosui in dunne ringen
- 1 el olijfolie voor de dressing
- 1 el basilicum azijn voor de dressing
- 1 el citroensap voor de dressing
- snuf peper naar smaak
- snuf zout naar smaak
Instructies
- Kook de quinoa als op de verpakking en laat afkoelen.
- Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
- Meng de quinoa met de groenten. Verdeel de carpaccio, het ei, de Parmezaanse kaas en de dressing eroverheen.
- Breng op smaak met peper en zout.
Trefwoord eiwitrijk, gezond, lunch