/
Reviews

Reviews

Ik heb Annemieke benaderd vanwege de voorbereiding op mijn eerste marathon (oktober 2022 Amsterdam) en met name omdat ik veel last van mijn darmen ervaarde tijdens het lopen en dit voor lange runs wel extra stress gaf. Daarnaast wilde ik gedurende de intensieve training advies over ondersteunende voeding en niet teveel afvallen. Voor mij is gewicht een struggle en vond het dus best spannend dit aan te gaan. Ik wist dat ‘meer’ eten met intensieve trainingen nodig zou zijn.

Zonder Annemieke direct alle ins and outs van mijn struggle te hebben moeten uitleggen, voelde zij dit goed aan en liet mij daarin in mijn waarde. Zo heeft zij mij gewogen om mij goed te kunnen monitoren en gerespecteerd dat ik die informatie niet wilde hebben. Zo konden we samen goed werken aan mijn doel, zonder dat deze issue leidend werd.

Annemieke heeft mij ontzettend goed geadviseerd hierin en ik heb een map aan heerlijke en ondersteunde recepten aan het hardlopen. Doordat Annemieke zelf een ambitieuze en gedreven (snelle) loper is, was het ontzettend leuk om trainingen en doelen te bespreken. Mooie bijkomstigheid.

Zij geeft ook aandacht naast de geplande afspraken middels app contact en is zelf ook benaderbaar voor alle vragen die tussendoor kwamen.
Bij een volgende marathon zou ik zo weer bij Annemieke aankloppen! Echt een aanrader.

Wieteke 

Ik kwam bij Annemieke voor sportvoedingsadvies ter ondersteuning van mijn marathon; zowel voor de training, de wedstrijd en het herstel.
Ik heb inmiddels een hele verzameling met heerlijke gerechten welke ik (nog steeds) dagelijks gebruik.
Annemieke geeft heel uitgebreid advies, naast het sportvoedingsadvies heeft zij geholpen mijn hardlooptraining schema te verbeteren.
Bij mijn volgende marathon voorbereiding kom ik weer zeker terug!

Ariane

Onder begeleiding van Annemieke ben ik na mijn bevalling weer begonnen met hardlopen. Mijn doel was fitter worden, starten met hardlopen in combinatie met het geven van borstvoeding.

Verschillende keren heb ik samen met Annemieke getraind, zij is ontzettend motiverend, enthousiast en behaalt net zo graag het vooropgestelde doel als ik. Tijdens het traject hebben wij het doel bijgesteld, Annemieke keek naar mij als individu en wat voor mij haalbaar zou zijn, daagt uit, maar remt ook af als dit nodig is.
Tijdens het traject ervoer ik zichtbaar verbetering, ik voelde mij fitter worden en het sporten in combinatie met het verantwoord eten is inmiddels mijn leefstijl.

Ons einddoel is bereikt samen hebben wij een 5 km gelopen, waarbij Annemieke mij letterlijk uit de wind heeft gehouden.

Bodienn Emmerink

Ik was klaar met de Corona-kilo’s. Ik voelde me niet meer lekker in mijn vel zitten, was al een tijdje gestopt met tennissen en had geen puf gehad om met gezonde voeding bezig te zijn.
Naast gezond leven zoek ik naar een manier om gezond en fit te blijven en daarbij ook samen met mijn gezin kunnen blijven genieten. Zoals een patatje eten na een wandeling in het Streekbos of samen een vleesje bakken (oftewel gourmetten). 
Annemiek bood mij de helpende hand. Door Annemieke’s FitPlan heb ik mijn passie voor gezonde voeding terug. Met heerlijke Italiaanse recepten en lekkere smoothies.
Ik ben nu zelfs enthousiast over hardlopen, iets waarvan ik altijd zei: ’Hardlopen is niks voor mij’.

Pauline Janssen

Na mijn pensionering nam mijn gewicht flink toe, ruim 8 kilo in korte tijd.  Ik voelde me er niet prettig bij. Ik nam contact op met Sanaderm en kreeg een afspraak met Annemieke Bot, gewichtsconsulente. Na uitgebreide intake met vragen naar mijn motivatie en doelen die ik wilde behalen, moest ik in een app veertien dagen lang alles wat ik consumeerde bijhouden. Na deze twee weken startte het programma. Nu 7 maanden verder ben ik uitermate tevreden met de wijze waarop Annemieke mij begeleidde én met het behaalde resultaat: 10+ kilo eraf.
Wat is het succes? Annemieke maakte een programma op maat dat bestond uit voedingsadviezen met inspirerende recepten, tips om meer te bewegen waarbij ze mij stimuleerde om meer en anders te fietsen. Sinds een jaar had ik de racefiets ontdekt. Ze paste het schema aan op mijn sportactiviteiten.
Maandelijks kwam ik bij haar langs om gewogen te worden, te horen wat goed ging en beter kon en mij aan moedigde om door te gaan.
Door haar aanpak ben ik flink wat kilo’s kwijt, kook ik beter, is mijn conditie fors vooruit gegaan en kan ik de koelkast ’s avonds zonder de deur te openen voorbij lopen.
Ondanks het feit dat ik me nu weer wat minder strak aan het programma houd, blijf ik op het gewenste gewicht.
Kortom een succesvol verhaal dankzij de prettige en professionele begeleiding van Annemieke.

Piet Klein – oktober 2021

Annemieke begon met een ‘intake’ waarbij zij mijn leefwijze en eetgedrag heel uitgebreid in beeld heeft proberen te brengen. Confronterend, maar direct ook heel motiverend. Je weet wat er aan schort en wat er moet veranderen. Zij heeft mij de app ‘mijn eetmeter’ aanbevolen en dat was een superfijne ondersteuning.
Vervolgens hebben we bijna wekelijks afgesproken voor een weegmoment en een bespreking over mijn eetgedrag van de afgelopen week. Het afvallen ging prima en mijn inzichten in een gezonde leefwijze groeiden met de week.
Annemieke motiveerde met advies over eetpatronen in de vorm van recepten en gaf in de persoonlijke gesprekken veel suggesties met betrekking tot voedingsstoffen.
Bewegen was ook een sleutelwoord in Annemieke haar begeleiding. En dat heeft mij ook zeker weer ‘meer’ in beweging gebracht. Op de fiets naar mijn werk en een langere ronde wandelen met de honden. Heel simpel, maar erg effectief.
Inmiddels ben ik ruim 10 kilo afgevallen en zit ik superlekker in mijn vel. DANKZIJ Annemieke!
Ik wens haar een hele mooie carrière als gewichtconsulente toe en hoop dat velen haar positieve en enthousiaste support mogen ervaren.

Mirjam van Breukelen – september 2020