/
Run Mommy Run

Fit Zwanger

Gezonde mama, gezonde baby

Hoera, je bent zwanger! Je gaat een bijzondere tijd tegemoet. Natuurlijk wil je zo gezond mogelijk eten zodat je kindje goed kan groeien, maar dat is soms lastig want er zijn ook veel dingen die je als zwangere niet mag eten. Verder kun je last krijgen van cravings. Dat is voor een keertje niet erg maar als je er veel last van hebt is het goed om te leren hoe ermee om te gaan. Als gewichtsconsulente help ik jou gezond en fit de zwangerschap door.

Run Mommy Run

Na een bevalling valt het niet altijd mee om de overtollige kilo’s kwijt te raken en het sporten weer op te pakken. Het is soms een puzzel om het sporten te combineren met het gezin en als je nog borstvoeding geeft is het extra belangrijk om goed en voldoende te eten. Als hardloopcoach ga ik jou helpen om weer een eerste stap te zetten met sporten en dat kan samen met je kindje in mijn speciale runnerbuggy. Gecombineerd met het volgen van mijn voedingsplan zullen de zwangerschapskilo’s als sneeuw voor de  zon verdwijnen en behoud jij je energie.

Ben jij op zoek naar hardloopbegeleiding en doe je dat liever 1 op 1 in plaats van bij een club? Ik geef personal (of in duo) hardlooptraining. Ik leer je o.a. welke krachtoefeningen je het beste kan doen om blessures te voorkomen, ik maak persoonlijke hardloopschema’s en geef sportvoedingsadvies. Of je nu al een gevorderde loopster bent of beginner; samen gaan we jouw doel bereiken!

Vrouw met baby

Tarieven

Ik ben BGN geregistreerd en een pakket wordt bij de meeste zorgverzekeraars deels of geheel vergoed.