wie is

Annemieke

Ik ben Annemieke, gediplomeerd gewichtsconsulente (BGN) met specialisatie emotie-eten en sportvoedingsadviseur. Ik ben getrouwd en moeder van 3 energierijke jongens.

Gezonde voeding heeft niet altijd een rol gespeeld in mijn leven. Integendeel! Vroeger at ik als jonge meid heel slecht. Ik leefde zo ongeveer op brood en kaas. Verder at ik suiker…heel veel suiker! Daarbij speelden emoties vaak ook een rol. Dat ik nu cliënten mag begeleiden met het stop emotie eten traject vind ik bijzonder. Of het zo had moeten zijn. Zelf ben ik dol op chocolade maar ik kan nu een paar blokjes eten zonder dat de reep ‘opeens’ verdwenen is. Het gevoel van vrijheid rondom eten en de energie die ik krijg van mijn eetpatroon gun ik iedereen!

Hardlopen hoort bij mijn leven en ik word daar erg gelukkig van. Mijn specialisatie voor sportvoedingsadviseur was dan ook een logische stap. Ik richt mij vooral op duursporters; hardlopers, wielrenners en triatleten.

In April 2022 heb ik mijn diploma voor looptrainer behaald en ben ik begonnen met het verzorgen van de cursus Hardloopfit . Hardlopen is mijn uit de hand gelopen hobby, mijn grote passie. Jaarlijks verbeter ik weer mijn persoonlijke records en loop ik het hele jaar door leuke wedstrijden. Nieuwsgierig naar mijn hardloopavonturen? Neem dan een kijkje in mijn blog.  

Ik zat vaak erg hoog in mijn ademhaling met het hardlopen en ook in het dagelijks leven. Daarom ben ik de cursus mindful run gaan volgen. Ik adem nu minder vaak en ook het hardlopen kost mij minder energie. Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor mijn nieuwe cursus mindful run!

De Italiaanse keuken

Op mijn 20e emigreerde ik naar Italië en heb daar 13 jaar gewoond. Ik was nieuwsgierig naar de verschillende gerechten en keek vaak in de keuken van mijn schoonmoeder. Zo kreeg ik plezier in het bereiden van de verschillende Italiaanse maaltijden en hiermee is misschien wel de kiem van Annemieke’s FitPlan gelegd want mijn receptenbundel van toen gebruik ik nu voor mijn bedrijf.