Ga terug

Rode kool salade

Lekker als lunch of bijgerecht
Gang Lunch
Keuken Hollands
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 1/2 rode kool
  • 2 wortels
  • 2 handjes rozijnen
  • 10 kerstomaatjes
  • 75 gram fetakaas
  • 2 el basilicum-azijn voor de dressing
  • 2 el olijfolie voor de dressing
  • 1/2 el honing voor de dressing
  • 1 snuf peper voor de dressing
  • 4 blaadjes munt fijngesneden voor de dressing

Instructies
 

  • Verwijder de buitenste bladeren van de rode kool en rasp de rode kool fijn. Maak de wortels schoon en rasp deze ook.
  • Snijd de kerstomaatjes in tweeën of vieren.
  • Meng nu alle ingrediënten voor de salade door elkaar.
  • Meng de ingrediënten voor de dressing en meng door de salade.
  • Serveer met een paar blaadjes verse munt
Trefwoord gezond, groente, lunch